top of page
End-of-line Automasjon

Megatec Automation leverer komplett end-of-line automasjon med maskiner som er konstruert for døgnkontinuerlig drift og er velkjente for sine raske omstilling, fleksibilitet, hastighet og brukervennlige utforming.

Wrap around

Robuste og pålitelige maskiner designet for å håndtere mange typer esker. De kan ha standard eller rustfrie stålkomponenter, slik at de passer for alle miljøforhold.

 

Designet for å fungere 24/7 i samsvar med de høyeste kvalitetsstandardene.

 

Automatisert og brukervennlig formatskiftesystem gir en nøyaktig og rask justering av de indre delene av maskinen fra gjeldende produkt til neste.

 

Hver enkelt maskin er designet i henhold til kundenes spesifikke behov, for å få mest mulig ut av den tilgjengelige plassen. Integrasjon av styreskap i den øvre delen av maskinen optimerer plassen, samtidig som det forenkler maskinposisjonering og tilgjengelighet fra alle sider.

case_packer_edited.png
Palletering

Designet for å håndtere et bredt spekter av produkter, inkludert:  wrap around cases, display trays with lid, display trays, ledge trays, american cases, packs, bags, etc.

 

Plukkehodene er designet og bygget internt for å maksimere ytelsen til systemet.

palletizing_edited.png
LGW (Laser Guided Vehicles)

En ny generasjon av laserstyrte kjøretøy som passer for et bredt spekter av industrier.

 

Det totale fraværet av bakkeinfrastruktur sikrer maksimal fleksibilitet og bevegelsesfrihet, det tillater også å endre eller legge til ruter når som helst, bare ved hjelp av PC-programvare.

 

Systemet gjør det mulig å optimere laste- og losse operasjoner til og fra lageret og letter punkt-til-punkt transport, selv i kjedemodusoperasjoner.

 

2 batteriskiftesystemer er tilgjengelige:

mad-5000.png
mad-3000s_edited.png
mad-3000_edited.png
LGW1_edited.png
mad-roller_edited.png
mad-7500.png
bottom of page