top of page
End-of-line Automasjon

Megatec Automation leverer komplett end-of-line automasjon med maskiner som er konstruert for døgnkontinuerlig drift og er velkjente for sine raske omstilling, fleksibilitet, hastighet og brukervennlige utforming.

Wrap around

RACUPACK er en veldig fleksibel, moderne, servostyrt horisontal WA maskin. Bygget for døgnkontinuerlig produksjonsmiljø hvor ytelse og velprøvd teknologi er av kritisk betydning. Kan utvides med modulære infeedsystemer for å håndtere de fleste produkter, orienteringer og hastigheter. Changeover kan automatiseres med motordrevet innstilling av maskinen.

 

Kan også leveres med vertikal pakking, samt kombinasjon av horisontal og vertikal pakking.

Racupack
Gravity

GRAVITY serien er robuste, men enkle maskiner som bruker tyngdekraften til topplasting i esker eller kasser. Ideell for et bredt utvalg av fleksible poser, inkludert ferske eller frosne grønnsaker, IQF, kylling, storfekjøtt, sjømat og meieriprodukter.

 

Maskinene består av en ramme i rustfritt stål som rommer forskjellige standardmoduler. Hver modul har en spesifikk funksjon. Ved å kombinere forskjellige moduler på ulike måter, får vi skreddersydde pakkelinjer. Resultatet er en operatørvennlig maskin med ergonomisk og åpen design.

 

Maskinene er lette å rengjøre og gir god tilgjengelighet til alle områder i kontakt med produkter.

Til våte miljøer i kjøtt-, fisk- og meieriindustrien, er komplette wash-down modeller tilgjengelig.

Gravity100R.PNG
Gantry

GANTRY er en meget fleksibel maskin, både for nåværende og fremtidige behov. Maskinen håndterer både horisontal og vertikal pakking, og har en omstillingstid på mindre enn fem minutter.

 

Maskinen består av en robotplattform med to akser. Den har skreddersydde verktøy for de ulike produktene som skal pakkes. Åpent og ergonomisk design gir deg enkel tilgang til maskinen.

 

Maskinen leveres også som ren horisontal eller vertikal pakker.

gantry300.png
Spider

SPIDER lar deg pakke fleksible poser i esker både vertikalt og horisontalt. Prosessen som brukes av denne maskinen er like rask som den er nyskapende, og tilbyr deg mye fleksibilitet og allsidighet.

 

Når posene kommer ut av baggeren, orienterer maskinen produktene i riktig retning ved hjelp av vision system. For horisontal pakking plukkes produkter av flex-pickeren og plasseres direkte inn i esken. For vertikal pakking blir først tom eske tippet 90 ° foran kassetten. Flex-pickeren plasserer deretter poser inn i kassetten. Når kassetten er fylt med produkter, skyves stabelen automatisk inn i esken i en bevegelse. Esken tippes så tilbake i horisontal stilling og posene er plassert vertikalt inne i esken. Når esken er pakket, blir en ny tom eske automatisk plassert i fyllestilling.

 

Maskinen leveres også som ren horisontal eller vertikal pakker.

SPIDER Q SERIES.png
bottom of page